duminică, 3 iulie 2011

Moda 2011 Vara

Specialişti în podologie şi medici ortopezi italieni susţin că încălţămintea cea mai la modă vara aceasta printre femei - sandalele plate, cu talpă aproape inexistentă - ar fi de fapt extrem de periculoasă pentru sănătate, informează portalul Raut.
Din cauza absenţei tocurilor, o sarcină foarte mare este exercitată asupra tendonului lui Achile şi muşchiului gambei, care vor avea de suferit, avertizează ei, recomandând femeilor să nu se lase ispitite de diverse campanii publicitare.
Primul semn că sandalele plate ar trebui schimbate cu alt model este durerea surdă apărută în picior, după două săptămâni de purtare regulată a unui astfel de tip de încălţăminte.

Nici sandalele fără barete nu sunt o alegere foarte bună, spun ei, indicând că în cazul acestora apare o presiune suplimentară din cauza necesităţii de a păstra încălţămintea în picioare. Astfel, medicii recomandă sandale cu platformă, cu un toc nu excesiv de mare, dar care să aibă şi barete.
1. Violet

Violet a fost aleasa vedeta sezonului trecut. Prezenta in majoritatea colectiilor de moda, a ramas in topul preferintelor si de aceasta data. Mai mult, trendurile acestei veri o reinventeaza intr-o varietate bogata de nuante, de la lila, purpuriu, pana la ametist sangeriu. Violetul este o culoare intensa care se armonizeaza perfect cu alte nuante neon la moda: galben, oranj sau albastru.

2. Roz

Rozul a fost votata culoarea anului de institutul Pantone, o autoritate in materie de cromatica recunoscuta in lumea intreaga. Asadar, nu ezita sa incluzi aceasta culoare in garderoba ta. Si nu ne referim aici la o singura nuanta, ci la intreaga gama care contine o diversitate de tonuri: roz aprins, pal, cu tente rosiatice sau oranj.

3. Rosu

Rosu face parte din categoria culorilor vibrante, care vor fi mereu la moda.Evidentiaza foarte bine tenul bronzat si se asorteaza perfect cu violet, verde, galben mustar sau albastru.

4.Oranj

Designerii par sa nu se mai plictiseasca de aceasta culoare. Prada, Jil Sander, Versace si Gucci sunt doar cateva branduri care au inserat aceasta culoare plina de vitalitate in colectiile lor. Asorteaz-o cu alb sau nude daca nu esti adepta tinutelor foarte colorate.

5. Albastru

Albastru nu putea lipsi din preferintele cromatice dedicate sezonului cald. Regasit intr-o varietate de nuante: turqoise, bleu-marin, indigo sau tonuri pastel, se incadreaza cu succes in orice tinuta.



6. Verdele

Verdele semnifica libertate, natura si prospetime. Are o simbolistica aparte si fara indoiala, in sezonul cald nu poate lipsi din preferintele in materie de cromatica. Se potriveste perfect tinutelor estivale si este nelipsit din imprimeurile viu-colorate.
Daca esti in cautarea unei perechi de pantaloni confortabili si chic, atunci tendintele in materie de blugi pentru sezonul primavara – vara 2011 reprezinta sursa ideala pentru tine. Vei putea observa o multitudine de modele in diverse culori si croiuri.

Alege perechea de blugi care iti permite sa iti etalezi stilul tau fashion unic si pune-ti in valoare silueta impecabila experimentand diferitele culori si modele propuse mai jos.

Trendurile 2011 te incurajeaza sa iti reinnoiesti garderoba cu tinute sport glamour sau in stil urban. Prin urmare de ce sa nu incepi cu colectia ta de blugi. Prin urmare, alege perechea de blugi intr-una dintre culorile chic din acest sezon si cea care se potriveste cel mai bine constitutiei corpului tau si care iti vor permite sa iti construiesti cea mai intriganta tinuta urbana.

Nuantele alese intr-o maniera profesionista si croiurile classy sunt, fara indoiala, emblema blugilor din acest sezon.

Intareste-ti increderea in tine cu o pereche de blugi scurti in culori deschise sau in nuante profunde. Popularitatea albastrului clasic este rivalizata de nuanta moderna a blugilor prespalati, care iti pun in valoare formele si trasaturile feminine.

Blugii skinny

Blugii skinny reprezinta un trend care inca se afla in prim-plan atat pe podiumurile de moda, cat si pe strazile urbane.De asemenea, sunt preferatii vedetelor de la Hollywood. Si nu e de mirare, din moment ce pot fi combinati foarte usor cu un blazer, o camasa sau o bluza vaporoasa.

Cele mai tari croiuri asociate cu nuante military precum kaki sau de inspiratie country-chic iti vor completa colectia. Sunt blugi purtabili, usor de asortat si ideal de incadrat in tinute semi-formale si in acelasi timp, casual. Combina blugii skinny cu o pereche de pantofi cu toc sau cizme elegante pentru a-ti pune in evidenta tinuta magulitoare. Defineste linia corpului cu ajutorul acestui stil de blugi.

In fiecare sezon apar noi trenduri, noi stiluri si moduri de abordare in moda. Iata care sunt must-have-urile mele preferate pentru vara 2011.

In fiecare an exista cateva elemente la moda care ma fascineaza si ma atrag inexplicabil. Imi plac la nebunie si nu imi dau seama cum de nu m-am gandit sa le port pana acum.

Alege-le si tu daca ti se potrivesc, iata cateva dintre cele mai deagute accesorii si haine pentru vara 2011.

Un comentariu:

  1. Buna ,deja am apreciat blogul tau , e foarte dragut ,as vrea ,daca nu te superi poti da un mic like la blogul meu . http://violettaromania01.blogspot.ro/ Multumesc

    RăspundețiȘtergere